Comunicat de Presa

Anunt de participare la procedura competitiva.

Proiect "Creșterea competitivității firmei EDS Electric S.R.L."

S.C. EDS ELECTRIC S.R.L., cu sediul în localitatea Baia Mare, bd. București nr. 138, județ Maramureș, România, în calitate de beneficiar, a implementat proiectul „Creșterea competitivității firmei EDS Electric S.R.L.”, cod SMIS 104474.

Proiectul s-a implementat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, prioritatea de investiții 2.1. „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”, având ca Autoritate de Management Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administrației Publice si Organism Intermediar Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest.

Data începerii proiectului este 01.07.2016, iar data finalizării proiectului este 30.11.2019. Durata de implementare a proiectului a fost de 41 luni.

Valoarea totală a proiectului este de 1.516.576,19 lei, iar valoarea finanțării nerambursabile este de 889.292,24 lei, din care contribuția FEDR 755.898,40 lei.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției pe piață a microîntreprinderii S.C. EDS ELECTRIC S.R.L. prin dezvoltarea durabilă si competitivă a activității de prestare servicii de reparare a echipamentelor electrice. Rezultatele proiectului constau în achiziția a 11 active tangibile specifice si necesare activității de prestare servicii de reparare a echipamentelor electrice (Platforma acces - 1 buc, Set presa electrohidraulica si bacuri - 1 buc, Motostivuitor - 1 buc, Autoutilitara - 1 buc, Nacela foarfeca diesel - 1 buc, Nacela foarfeca electrica - 1 buc, Nacela articulata electrica - 1 buc, Platforma de lucru la înalțime - 1 buc, Copiator A3 - 1 buc, Plotter - 1 buc, Laptop 1 buc), achiziția de servicii de consultanță, servicii de informare si publicitate si servicii de audit.

Impactul investiției la nivelul localităţii Baia Mare constă în crearea a cinci noi locuri de muncă, dintre care un loc de muncă pentru o persoană din categorie defavorizată.

S.C. EDS ELECTRIC S.R.L.
Date de contact
Persoana de contact: Molcsan Robert, administrator
Tel.: 0748.234.701
Fax.: 0262.215.118
E-mail: office@edselectric.roInvestim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin ProgramulOperațional Regional 2014-2020

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
si Programului Operaţional Regional 2014-2020, www.inforegio.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniuni Europene sau a Guvernului României

Societatea EDS Electric este în curs de finalizare a fazei de implementare a unui amplu proiect de modernizare și dotare cu utilaje tehnologice derulat din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

În acest sens în perioda 2018-2019 au fost achiziționate o serie de dotări și utilaje care permit dezvoltarea continuă și poziționarea între primele societăți care oferă servicii energetice în zona Maramureș.

Urmatoarele dotări și utilaje fac obiectul achiziției din programul mai sus menționat:

 1. Platformă ridicătoare cu braț (PRB), Versalift LAT-38-135-H Înălțime de lucru, max. 13,5 m
 2. Nacelă autopropulsată electrică cu braț articulat JLG E300AJ Înălțime de lucru, max. 12 m
 3. Platformă autopropulsată diesel, tip foarfecă JLG 430LRT Înălțime de lucru, max. 14 m
 4. Platformă autopropulsată diesel, tip foarfecă JLG 260MRT Înălțime de lucru, max. 10 m
 5. Platformă autopropulsată electrică, tip foarfecă JLG 2646ES Înălțime de lucru, max. 10 m
 6. Motostivuitor cu furci frontale Doosan D33S-7 Sarcina utilă max. 3,5 tone
 7. Set presă electrohidraulica cu bacuri Klauke EK60/22- L Secțiune maximă max. 300 mmp
 8. Plotter multifunctional cerneala (copiator, imprimantă, scanner) HP DesignJet MFP T830 Dimensiune rolă max. A0
 9. Copiator multifuncțional laser (copiator, imprimantă, scanner) XEROX Altalink C8030 Dimensiune hârtie max. A3
 10. Laptop HP DSC i7-8550U

Unul dintre principalii contractanți de lucrări de proiectare și execuție instalații electrice de distribuție din Transilvania Nord.

Creșterea numărului de angajați, prin combinația dintre atragerea de profesioniști cu experiență și angajarea de proaspăt absolvenți, a propulsat societatea EDS Electric drept unul dintre principalii contractanți de lucrări de proiectare și execuție instalații electrice de distribuție din Transilvania Nord.

 •  Seriozitate, implicare și respect față de client.Prin promovarea interesului acestuia în fața autorităților
  Profesionalism și expertiză în stabilirea soluțiilor tehnico – economice de realizare a lucrărilor
 •  Ne mândrim cu oferirea unor servicii de calitate la timp.Respectarea strictă a termenelor asumate de finalizare a lucrărilor.
ANRE
ISO 9001
ISO 14001
ISO 18001

• NEON LIGHTING SRL
• GDS ORION SRL
• PGA ELECTRIC SRL
• WERNER SRL
• AVRIL SRL
• CHILIA SRL
• ARCHOR STUDIO SRL

MOLCSAN ROBERT
  ADMINISTRATOR
BONDICI SERBAN MARIUS
  DIRECTOR TEHNIC
SERBAN PAUL DORIN
  SEF DEPARTAMENT PROIECTARE
BOJOR MARIUS DUMITRU
  SEF DEPARTAMENT EXECUTIE DISTRIBUTIE
MARIES ADRIAN MIRCEA
  SEF DEPARTAMENT EXECUTIE INDUSTRIAL

Proiectul s-a implementat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, prioritatea de investiții 2.1.

Mai Multe Detalii